Adıyaman 1954 Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Adıyaman 1954 Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

2.Lig Kırmızı Grup ikinci hafta maçında Adıyaman Atatürk Stadı’nda Adıyaman 1954 Spor ile Somaspor  arasında oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 12 Eylül Pazar günü saat 15.30’te Adıyaman Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Adıyaman 1954 Spor-Somaspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Hakem Uğurlu’nun yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu ile Vedat Demir yapacak.

Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise Serkan Ergün görevlendirildi. (Yukarıda haberin başlığındaki görselde Somaspor-Niğde Anadolu FK maçının hakem triosu Tarık Güldal, Emrah Uluçay ve Nezihi Aytar yer almakta)

SUAT GÜNDOĞAN

3 Eksik Var!

Sezonun ilk maçını üç puanla kapatan Somaspor’da eksik olmalarına rağmen  Niğde Anadolu FK maçında oynanan futbol da maçı seyreden az sayıda taraftarı sevindirdi. Bu hafta da deplasmanda oynayacağı Adıyaman 1954 Spor maçı ile seriyi devam ettirmek isteyen siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı İbrahim Ak, hasta Onur Ulaş ve sakatlığı tam geçmeyen Yasin Yıldız forma giyemeyecek. Burhanettin Basatemür‘ün kırmızı kart cezalısı İbrahim Ak’ın yerine Mustafa Şengül‘le maça başlayacağını düşünüyoruz..

HAKKI GÜLTEKİN

Bağlantılı Haberler;

Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu
Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN