Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu

Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu

Hafta sonu deplasmanda Adıyaman 1954 Spor ile zorlu müsabakaya çıkacak olan Somaspor’da forvet oyuncusu Yasin Abdioğlu iddalı konuştu.

Sezonun son hazırlık maçında Akhisarspor’a deplasman 3 gol birden atan ve taraftarlarını ümitlendiren golcü oyuncu Niğde Anadolu FK maçında suskun kalmıştı.

YASİN ABDİOĞLU SOMASPOR FORVET OYUNCUSUGeçen hafta çok istemesine ve gayret etmesine rağmen meşin yuvarlağı bir türlü ağlarla buluşturamayan Yasin Abdioğlu, Adıyaman 1954 Spor‘a karşı zor bir maç oynayacaklarını ve kazanmak için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Sezonun ilk maçında Atatürk Stadı’nda oynadıkları maçı kazandıklarını hatırlatan Yasin Abdioğlu, “Çok istememe rağmen o maçta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadım. Ancak Somaspor forması altında ilk golümü Adıyaman 1954 Spor’a atacağım.” ifadelerini kullandı.

SUAT GÜNDOĞAN

Deplasmanda oynayacakları zorlu maçın öneminin farkında olduklarının altını çizen yetenekli forvet:

“İlk maçı evimizde 10 kişi kalmamıza rağmen kazanmasını bildik. İkinci maç bizim için daha zor geçecek. Rakibimiz bu ligin üstünde bir çok yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı. Bizde ekip olarak iyi hazırlanıyoruz, ben de kendimi hem fiziksel hem de mental olarak daha iyi hissediyorum. Bir yerde benim gol atmam önemli değil takımımız kazansın yeter. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bunu yapabilecek güçteyiz.”şeklinde konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına BaşladıHAKKI GÜLTEKİN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN