Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına Başladı

Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına Başladı

Siyah-beyazlı takımımız Somaspor,  12 Eylül Pazar günü deplasmanda Adıyaman 1954 Spor ile oynayacağı 2.Lig Kırmızı Grup 2.hafta maçının hazırlıklarının startını bugün verdi.

Geçen haftayı Niğde Anadolu FK galibiyeti ile kapayan siyah-beyazlı oyuncular verilen bir günlük izinin ardından 2.hafta deplasmanda oynayacağı Adıyaman 1954 Spor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Siyah-beyazlılar, TFF Soma Belediye Tesislerinde antrenmana ısınma ve 5’e 2 top kapma oyunundan sonra pas çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetimindeki antrenman, dar alanda yapılan taktiksel oyunla sona erdi.

 

Somaspor, Adıyaman 1954 Spor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla devam edecek.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN