Bize Yakışanı Yapacağız!

Bize Yakışanı Yapacağız!

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, ligin 14.haftasında deplasmanda karşılaşacakları Altındağspor maçı öncesinde kısa açıklamada bulundu.

Basatemür, Altındağspor ile oynayacakları maçın önemine işaret ederek, “Sahanın sentetik çim olması bizim açımızdan bir dezavantaj oluşturuyor. İç saha maçlarını sürekli suni çimde oynayan ve bunu alışkanlık haline getirmiş Altındağspor için ise avantaj oluşturuyor’’dedi.

Bahanemiz Yok!

Bütün bu dezavantajların arkasına sığınmayacaklarını belirten Burhanettin Basatemür, ‘Sentetik sahada zor bir maç oynayacağız. Amacımız şartlar ne olursa olsun kazanmak. Her zaman olduğu gibi oyuncularımız bu maçta da gereken mücadeleyi ve doğru oyunu sahaya yansıtacaklardır. İnşallah 90 dakikanın sonunda kazanan ve taraftarımızı mutlu eden taraf biz oluruz.’’dedi.



Bağlantılı Haberler;

Somaspor’un Test Sonuçları Belli Oldu
Altındağspor Maçı Öncesi İyi ve Kötü Haber
Altındağ Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN