Altındağspor Maçı Öncesi İyi ve Kötü Haber

Altındağspor Maçı Öncesi İyi ve  Kötü Haber

Bu sezonun 10.haftasından itibaren hasta, sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle son üç maçta sıkıntılar yaşayan Somaspor’da Altındağspor maçı öncesi iyi ve kötü haberler var.

 

Ligin 14.haftasında deplasmanda Altındağspor ile karşılaşacak Somaspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

 

Yarın (Cuma) sabah 09:00’da karayolu ile Ankara’ya hareket edecek olan siyah-beyazılar, Cumartesi günü ter antrenmanı yapıp kaldıkları otelde maç saatini bekleyecek..

 

Altındağspor Maçı Öncesinde Sevinçli ve Üzücü Gelişmeler Var!

 

Daha önce coronavirüse yakalanan ve 3 hafta takımdan uzak kalan Nurettin Çağlar ve Hakan Çakır gibi oyuncuların takıma dönmesiyle birlikte kadro anlamında biraz rahat nefes alırken, hasta, sakat ve cezalı oyuncular yüzünden sıkıntılar yaşanıyor..



Hasta Ali Akkuş, cezalı Muhammed Öztürk, sakat olan Emre Tekin Pınar ve Umut Koray Öz maç kadrosunda yoklar!

Yani baktığımızda forvet oyuncularımız Muhammed Öztürk ve Emre Tekin Pınar’dan yoksun gol yollarında ne kadar etkili olacağımız tartışılır. Bir de önde oynayan Umut Koray Öz’ün yokluğu teknik direktör Burhanettin Basatemür’un elini bayağı daraltacak!

Üstelik takım TFF’nin belirlediği her maç öncesi rutin Covid-19 PCR testleri bugün oldu ve sonuçlar akşam saatlerinde belli olacak. İnşallah buradan kötü haberler gelmez..

 

Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var!

 

Siyah-beyazlılar’da 3’er sarı kartı bulunan Özcan Aydın ve Oğuzhan Yıldırım Altındağspor karşısında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Osmaniyespor FK maçında görev yapamayacaklar.
Teknik direktör Burhanettin Basatemür’da oyuncuları kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.



Bağlantılı Haberler;

Altındağ Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN