Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı

Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı

Manisa 1. Amatör Lig I.Grup 2. hafta maçında Karaelmasspor deplasmanından bir puanla dönen Bakır Gençlerbirliği, haftayı 4 puan ve averajla Medar GB’nin önünde lider tamamladı.

Linyit Stadı’nda oynanan zorlu karşılaşma da rakibinden bir puanı kapan Bakır Gençlerbirliği aynı puana sahip Medar Gençlerbirliği önünde averajla zirvede yer aldı.

Bekir Kaya Penaltı

Korkulu geldikleri Karaelmasspor deplasmanında maçın yıldızı bir penaltı ve Enes’le karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakibine gol sevinci yaşatmayan kaleci Bekir Kaya oldu. Karşılaşmanın yayınlanmayan görsellerine haberin en altından bakabilirsiniz

İsmail Şarlayan önderliğinde ki yeşil-siyahlı ekip, üçüncü haftayı bay geçecek.

3. Hafta Programı

Turgutalp Gençlik Süleymanlı 13.03.2022 14:00 Linyit
Medar Gb Soma 301 Karaelmas 13.03.2022 13:00 Kovalık
A.Çağlayan Karabulut 13.03.2022 15:00 Kovalık

Bağlantılı Haberler

Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN