Somaspor’da Afyon Maçı Öncesi Büyük Sıkıntı

Somaspor’da Afyon Maçı Öncesi Büyük Sıkıntı

Somaspor’da Afjet Afyonspor ile deplasmanda oynanacak 22.hafta erteleme maçı öncesinde büyük sıkıntı yaşanıyor!

Biri cezalı, üçü sakat, beş oyuncu sarı kart sınırında bulunurken, altı oyuncu da statü gereği Afyon’a götürülmeyecek.

Özcan Aydın cezalı!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.haftasında Atatürk Stadı’nda oynanan Somaspor-Sivas Belediyespor maçının 26. dakikasında sarı kart gören Özcan Aydın cezalı duruma düştü. 24 yaşındaki yetenekli oyuncu, 9 Mart Çarşamba günü saat 14:00’da  Afyonspor ile deplasmanda oynanacak 22.hafta erteleme maçında forma giyemeyecek.

5 Oyuncumuz sınırda!

Siyah-beyazlılarda cezalı olan Özcan Aydın’ın dışında beş oyuncumuzda sarı kart sınırında bulunuyor. Oğuzhan Yıldırım, Tunay Meral, Yılmaz Ceylan, Mücahit Aslan ve Yasin Yıldız kart görmeleri halinde Bayburt İl Özel İdarespor ile deplasmanda oynanacak 30.hafta karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

Onur Ulaş, Melih Şencan ve Yasin Yıldız’ın sakatlıkları ciddiyetini koruyor!

Takımın üç defans oyuncusu Onur Ulaş, Melih Şencan ve Yasin Yıldız’ın devam eden sakatlıkları sürüyor.. Bu üç oyuncunun oynayıp oynamayacağı ise maç sabahı belli olacak..

Basatemür’un elini daraltıyor!

Cezalı ve sakat oyuncuların çokluğunun ardından Somaspor’un hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Afyonspor maçında nasıl bir tandem oluşturacağı merak konusu. İlave olarak, yeni transferler Eray Pazar, Eray Korkmaz, Orkun Dedeoğlu, Atamer Bilgin, Doğukan Tuzcu ve Mustafa Kemal’in o dönemde lisansları olmaması sebebiyle erteleme maçlarında oynayamayacak olmaları Burhanettin Basatemür’u düşündürürken, Onur Ulaş, Melih Şencan ve Yasin Yıldız’ın sakatlığı işleri iyice karıştırdı.



İşimiz zor!

Sakat, cezalı, ceza sınırında ve statü gereği oynayamayan altı oyunculardan yana büyük sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür, genç oyunculardan katkı beleyecek.

Basatemür, ”Cesaretli, savaşarak, mücadele edeceğiz”

Bütün bu olumsuzluğun ardından elinde bulunan oyuncu kadrosuna güvendiğini belirten Burhanettin Basatemür, ”Görev verdiğimiz genç oyuncularda ellerinden geleni yapacaktır. Her maç olduğu gibi bu maçada cesaretli, savaşarak, mücadele ederek çıkacağız. Umarım maç sonu sevinen biz oluruz”dedi. Öte yandan siyah-beyazlılar’ın Afyon yolculuğu Salı sabah 10:30’da gerçekleşecek.

Bağlantılı Haberler;

Afyonspor-Somaspor Maçını Yunus Dursun Yönetecek
Saygı Duyulacak Takım Kimmiş?
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 1)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 2)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 3)
Somaspor’lu Taraftarlar Afyonspor Maçına İlgi Göstermedi
Basatemür, Maça 2-0 Geride Başlayabileceğimizi Beklemiyorduk
Somaspor 3-3 Afjet Afyonspor
Afyonspor Maç Önü
Basatemür, ”Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”
Afyonspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Afjet Afyonspor Hazırlıkları Başladı
Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var
Afyonspor Maçı Öncesi Sarı Alarm
Niğde Maçı Öncesi 3 Oyuncumuz Kart Sınırında
Sarıyer Maçı Öncesi Cezalı ve Sakat Oyuncu Var
Oğuzhan Yıldırım Kart Sınırına Ulaşan İlk İsim Oldu
Oğuzhan’dan Sonra Enes
Her İki Takımda Cezalı Oyuncular Var!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN