Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu

Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu

Manisa 1.Amatör Lig I-Grubu ilk haftasında Kırkağaç Stadında konuk ettiği Karabulutspor’u 5-1 mağlup eden Bakır Gençlerbirliği hem güzel bir galibiyet aldı, hem de ilk hafta liderlik koltuğuna oturdu.

Saat 14:00’de Kırkağaç Stadında başlayan karşılaşmayı Fırat Konurce, Kamil Dinçer ve Tahir Saraç hakem üçlüsü yönetti.

BAKIR GB

Maça etkili başlayan İsmail Şarlayan’ın talebeleri ilk yarıyı 2-0, 90 dakikayı da 5-1 galip tamamladı.

Bakır Gençlerbirliği’ne farklı galibiyeti getiren golleri sahanın yıldızı Emre Gürkal (3), Utku Savaş ve Tayyip Kaya kaydetti.

İsmail Şarlayan: ‘Çok iyi bir galibiyet aldık’

Bakır Gençlerbirliğinin başarılı teknik adamı İsmail Şarlayan, Karabulutspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Kolej havasında bir ekip oluşturduklarını söyleyen İsmail Şarlayan, ”Genç, dinamik ve kolej havasında bir ekip oluşturduk. Bugün Karabulutspor karşısında tüm futbolcularımız her şeylerini sahaya verdiler. Sezonun ilk maçında çok iyi bir galibiyet aldık, inşallah gerisi gelecek”dedi.

Grupta oynanan maçların toplu sonuçları, puan durumları ve ikinci hafta maçlarının programı şöyle:

1.Hafta Toplu Sonuçlar

A.Çağlayan 1-2 Turgutalp Gençlik
Bakır Gb 5-1 Karabulut
Medar Gb 1-0 Süleymanlı
Karaelmasspor BAY

1.HaftaPuan DurumuMANİSA 1 AMATÖR I GRUBU PUAN DURUMU

2. Hafta Maçları

Karaelmas Bakır Gb 5.03.2022 14:00 Linyit
Süleymanlı A.Çağlayan 5.03.2022 14:00 Süleymanlı
Karabulut Medar Gb 5.03.2022 14:00 Kovalık
Turgutalp Gençlikspor BAY

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN