Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?

Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?

Manisa 1.Amatör Yaz Ligi ikinci haftasında Linyit Stadı 301 Soma Karaelmasspor-Bakır GB arasında oynanacak dev maça ev sahipliği yapacak.

Çırak ve ustanın karşı karşıya geleceği dev maçın geri sayımı başladı.

Turgutalp Gençlikspor’un bay geçtiği I-Grubunda 5 Mart Cumartesi günü Karaelmasspor-Bakır Gençlerbirliği arasında oynanacak zorluk derecesi yüksek karşılaşma için nefesler adeta tutuldu.

Karaelmas ilk, Bakır 2.galibiyet peşinde koşacak.

 

Ligde ilk haftayı bay geçen Karaelmasspor, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp haftaya oynayacağı Medar Gençlerbirliği maçına moralli çıkmak istiyor. Sezonun ilk maçında sahasında Karabulutspor’u sahanın yıldızı Emre Gürkal’ın (3), Utku Savaş ve Tayyip Kaya’nın golleriyle 5-1 mağlup eden ve liderlik koltuğuna oturan Soma’lı teknik adam İsmail Şarlayan önderliğinde ki Bakır Gençlerbirliği, Karaelmasspor‘uda mağlup edip liderliğinin keyfini sürmek istiyor.

Zorlu maç öncesi teknik adamların görüşleri:

 

Ramazan Çapar Karaelmasspor

Ramazan Çapar (Karaelmasspor)

Karaelmasspor‘un deneyimli teknik adamı Ramazan Çapar maçla ilgili yaptığı açıklamada, Evlerinde oynayacakları karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, ”Yarın gurubun favori ekiplerinden Bakır Gençlerbirli ile 1.Amatör kümede ki sezonun ilk maçına çıkacağız. Evimiz de oynayacağımız bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz.”dedi.

Rakipleri Bakır GB’nin iyi bir takım olduğuna da değinen Çapar, ”Rakibimizin gücünü biliyoruz oynadıkları ilk maçta da farklı galip gelerek iyi takım ve iddialı olduklarını ortaya koydular. Bizde takım olarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kadromuza 1. Amatör ve süper amatör tecrübeli oyuncular ile takviye ederek, eski oyuncularımızla birlikte iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Tabi ki de hedef üst sıralar. Bakır GB ve Karaelmasspor takımları ligin kaderini belirleyen takımlar olurlar. Oyuncularım bu ve bundan sonraki haftalarda ideal performans seviyelerinde maçlar çıkarırlarsa ligi arzuladığımız ve hedeflediğimiz bir yerde bitirebiliriz kanaatindeyim. 2021 – 2022 futbol sezonunun tüm takımlar için kazasız, sakatlık sız bir sezon olmasını temenni eder bütün takımlara başarılar dilerim.”ifadelerini kullandı.



İsmail Şarlayan Bakır Gençlerbirliği

İsmail Şarlayan (Bakır Gençlerbirliği)

Karaelmasspor maçına odaklanan Bakır Gençlerbirliği‘nde teknik sorumlu İsmail Şarlayan, bu hafta alacakları net bir galibiyetin, onları fazlasıyla avantajlı duruma getireceklerini söyledi. Başarılı teknik adam, ”Geçen hafta ligin ilk maçını oynadık. ilk maçlar her zaman zor olur. Sahadan farklı bir skorla Karabulut takımını geçtik. Eksikliklerimiz olmasına rağmen takımımın ortaya koymuş olduğu oyundan memnunum. Genç bir takımız. İlk defa oynayan gençler var, zamanla daha iyi olacak.”dedi.’

Karaelmasspor ile zorlu bir doksan dakika oynayacaklarını belirten Şarlayan, ”Bu hafta rakibimiz 301 Karaelmasspor’a gelecek olursak: Kulübün başkanı Levent hoca Soma futboluna çok büyük hizmetleri olmuş bir futbolun duayeni. Benimde antrenörlüğümü yaptı kendisi. Ondan çok şey öğrendik. Takımı genç, dinamik ve yetenekli oyunculardan kurulu. Yakından tanıdığım oyuncular var. Ramazan hoca da nasıl oynayacağını biliyor. Güzel ve seyir zevki yüksek gollü bir maç bizi bekliyor.  Somalı sporseverleri Cumartesi günkü maça bekliyorum. Sakatlıksız bir maç diliyorum. Hak eden kazansın.”dedi.



Çırak ustayı geçebilecek mi

Çırak ustayı geçebilecek mi?

Evet, önceki yıllarda aynı sevinci ve duyguyu futbolcu ve hoca olarak ortak paylaşan Karaelmasspor’un başkanı Levent Analı‘mı yoksa Bakır Gençlerbirliği’nin teknik sorumlusu İsmail Şarlayan‘mı sevinecek. Yazının başlığındaki gibi  ”Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı? Yani Çırak Ustayı Geçecek mi?” Bu sorunun cevabı 5 Mart Cumartesi günü yani yarın Linyit Stadı’nda saat 15:00’da oynanacak zorluk derecesi yüksek karşılaşmanın sonunda belli olacak.

MANİSA 1 AMATÖR I GRUBU PUAN DURUMU

2. Hafta Maçları

Karaelmas Bakır Gb
Süleymanlı A.Çağlayan
Karabulut Medar Gb
Turgutalp Gençlikspor BAY

Bağlantılı Haberler:

A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor
Bakır GB 5-1 Karabulutspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN