Basatemür, Yeşilyurt Bld. Maçına Değindi

Basatemür, Yeşilyurt Bld. Maçına Değindi

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’dan alınan 2-1’lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Basatemür, ilk yarısını doğru oynadıkları maçı kaybettiklerini dile getirerek şunları söyledi:
”İlk yarısını doğru oynadığımız maçı maalesef kaybettik. Aslında ikinci yarıya da iyi başladık ve farkı ikiye çıkarabilecek pozisyonlar da bulduk ancak değerlendiremedik. Daha sonra rakibimizin baskılı bir oyunu vardı. Ön tarafa aldıkları uzun forvetlere şişirip oradan pozisyonlar buldular. İki duran toptan yediğimiz golle de mağlup olduk. Maçın hakeminin sırtına çarptığı bir pozisyonda hem penaltı hemde 2.sarıdan Melih atması büyük bir hataydı. Ancak buna rağmen bu kadar baskı yememeliydik. Özellikle ön tarafta topa yeterince sahip olmamamız ve rakibi takipte eksik kalmamız bu sonucu doğurdu. Çok üzgünüz ancak lig devam ediyor. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp Gölcük maçına hazırlanmamız gerekiyor.”dedi.



Bağlantılı Haberler

Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Oyunu Tutamadık!
Malatya Yeşilyurt Bld.Spor 2-1 Somaspor
Malatya Yeşilyurt Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Somaspor’da 2 İyi 1 Kötü Haber
M.Yeşilyurt Bld-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Liderlik Pozu..
Üzeyir Ergün’e Ceza Yağdı!
Skor İyi, Oyun?
Somaspor 1-0 Malatya Yeşilyurt Belediyespor
Malatya Yeşilyurt Bld.Spor Maç Önü..
Malatya Yeşilyurt Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Üzeyir Ergün, Galibiyet Serimiz Devam Edecek



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN