Somaspor’da 2 İyi 1 Kötü Haber!

Somaspor’da 2 İyi 1 Kötü Haber!

Somaspor’un, 19 Ocak Pazar günü Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı 19.hafta maçının öncesinde iki iyi birde kötü haber geldi.

Üzeyir Ergün ve Cafercan Aksu sevindirdi, Mehmet Uysal üzdü!

Üzeyir ve Cafercan Kadroda

Sakatlıkları bulunan kaptan Üzeyir Ergün ve Cafercan Aksu’nun durumları iyi olduğu ve bu önemli maçta kadroda yer alacakları belirtildi.

Mehmet Uysal Zor!

Siyah-beyazlılar’da, Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşısında forma giymesi beklenen Mehmet Uysal’ın ise, gribal enfeksiyona yakalandığı için kadroya dahil edilmesi çok zor olduğu gelen haberler arasında..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN