Yeşilyurt Bld.Spor Hazırlıkları Tamamlandı

Yeşilyurt Bld.Spor Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Soma Belediyesi TFF Tesisleri’nde Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra 5’e 2, dar alan oyunu ve Yeşilyurt Belediyespor karşısında uygulanacak taktiksel ağırlıklı çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamladı.

SOMASPOR

Siyah-Beyazlı kafile bugün öğleden sonra hava yoluyla Malatya’ya geçerek Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından Pazar günü oynayacağı maçın saatini bekleyecek..



BURHANETTİN BASATEMÜR

Basatemür, ”Soma’mızı Sevindirecek Haberle Döneceğiz”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, ”Pazar günü Malatya’da çok zor bir maça çıkacağız. Rakibimizin sıralamadaki yeri, hava şartları ve saha zemininin sentetik olması bu zorluğu artıran etkenler. Ancak aynı şartlar iki takım için de geçerli, o yüzden bugüne kadar hiç olmadığı gibi bugün de hiçbir bahaneyi kabul etmeden kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Mehmet Uysal’ı hastalığından dolayı götürmeyeceğiz. Üzeyir Ergün ve Cafercan Aksu’nun durumu ise iyiye doğru gidiyor. İnşallah Soma’mızı sevindirecek bir skorla döneriz.”dedi.

Mert Türk Düdük Çalacak

19 Ocak Pazar günü Malatya Yeşiltepe Stadında saat 13:00’da başlayacak karşılaşmada Kayseri Bölgesi Klasman hakemlerinden Necati Selçuk düdük çalacak. Selçuk’un yardımcılıklarını ise; Mert Türk (Ankara), Levent Yeşilyurt (Kayseri) ve dördüncü hakem Ramazan Haymana (Kayseri) yapacak. Necati Selçuk ve ekibi ilk defa maçımızda görev yapacak..

İlk Yarıdaki Maçı Somaspor 1-0 Kazanmıştı

Somaspor, ligin ilk devresinde evinde konuk ettiği Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 87.dakikada Bilal Şeflek’in penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek, 2.haftanın sonunda liderlik koltuğuna oturdu..(detaylara buradan bakabilirsiniz)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN