Malatya Yeşilyurt Bld.Spor Maç Önü..

Malatya Yeşilyurt Bld.Spor Maç Önü..

Kupada Akşehirspor’u eleyerek, lige de Halide Edip Adıvaspor’u deplasmanda Mehmet Uysal ve Erkul Küçük’ün golleriyle 2-1 mağlup ederek süper başlangıç yapan Somaspor, ligin 2. haftası evinde Malatya Yeşilyurt Bld.Spor‘u konuk edecek..

Lige evinde oynadığı ve aldığı 1-0’lık Bayrampaşaspor mağlubiyeti ile moralsiz başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü rakibi Halide Edip Adıvarspor‘u Mehmet Uysal ve Erkul Küçük’ün golleriyle 2-1 mağlup ederek taraftarına mutlu bir merhaba diyen Somaspor’un mücadelesi 7 Eylül Cumartesi saat 16:30’da Soma Atatürk Stadında oynanacak..

3.lige bizim gibi yeni çıkan Malatya Yeşilyurt Bld.Spor, sezona kötü başladı. Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksinde sezonun açılış maçında karşı karşıya geldikleri Bayrampaşaspor’a; 5.dakikada Mert Somay’ın ayağından yedikleri golle 1-0 mağlup oldular..

Tanıdık Tek İsim ”İbrahim Tokay”

Kadrolarında yakından tanıdığımız tek isim Somaspor formasını giymiş defans oyuncusu (ayaktakilerden tam ortada) İbrahim Tokay var.. İbrahim, 2017-2018 sezonunda Somaspor formasını giydi. Sezonun sona ermesi ile yeniden Somaspor ile anlaşan ve bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalan başarılı defans oyuncusu, BAL ligi ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile anlaştı. Defansın her bölgesinde rahatlıkla oynayan İbrahim, sağladığı katkı ile takımının şampiyonluğunda söz sahibi oldu..



Maçın Hakemleri İstanbul Bölgesinden

7 Eylül Cumartesi günü saat 16:30’da Atatürk Stadında  oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Aytaç Geçgel yönetecek. Geçgel’in yardımcılıklarını ise; Fettah Yiğit (1. Yardımcı hakem), Sinan Ertinğü (2. Yardımcı hakem) ve Ali Koç (dördüncü hakem) yapacak.

Toparlayacak olursak; tarihimizde ilk defa karşılaşacağımız rakibimiz karşısında;  Halide Edip Adıvarspor maçının ikinci yarısındaki oyun karakterini sahaya yansıtabilen ve bunu alışkanlık haline getiren bir Somaspor görmek arzusuyla.. SİYAH BEYAZ DEVAM..

2.HAFTA MAÇLARI (07.09.2019 Cumartesi)
Somaspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor
Bayrampaşa – Gölcükspor
Diyarbekir Spor A.Ş. – Modafen
Pazarspor – Nevşehir Belediye Spor
Altındağ Belediye Spor – Muğlaspor
Nazilli Belediyespor – Batman Petrol Spor A.Ş.
1954 Kelkit Belediyespor – Yozgatspor 1959 Fk
Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Halide Edip Adıvarspor
Osmaniyespor Futbol Kulübü – Karacabey Belediye Spor A.Ş.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN