Zaferspor’lu Yıldız Kız ve Erkek U-15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır.

Zaferspor’lu Yıldız Kız ve Erkek U-15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır.

Katıldıkları her kategoride adından söz ettiren Zafer Spor, Kız ve erkek futbol takımları son hazırlıklarını birlikte yaparak Türkiye şampiyonasındaki maçlarını beklemeye başladı.

U-15 erkek futbol takımı Manisa’mızı temsilen Muğla  merkezde oynanacak Türkiye Şampiyonası için Çarşamba günü Muğla’da  olacak.

Çarşamba günü çekilecek kura sonucunda rakipleri ve maç programı belli olacak takımımız son hazırlıklarını Tff tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.



Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonasında son 8 takım arasına kalarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Zafer Spor Yıldız kız takımı da yoğun bir antrenman programı ile finallere hazırlanıyor.

Rakipleri, maç yeri ve tarihlerinin önümüzdeki günlerde Tff tarafından belirlenecek olan kızlarımız bu tarihe kadar eksiklerini tamamlamaya çalışıyor.

Kulüp Başkanı Hakan Arslancan karşılaşmalar öncesinde şunları söyledi: “Sporcularımız ile gurur duyuyoruz biz onlara temin edebildiğimiz ölçüde kulübün bütün imkanlarını sunuyoruz onlarda terlerinin son damlasına kadar mücadele ederek bunun karşılığını bize veriyorlar. Onlara daha iyi imkanlar sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Doğal olarak başarılı olmanın bir maliyeti var ve bu durum bizi zorluyor. Öncelikle destek olanlara teşekkür ediyoruz. Gençlerimiz her şeyi anlayabilecek kapasitedeler biz de onlara  bilmesi gerektiği kadarıyla  SOMA’NIN GENÇLERİNE kimin destek olduğunu  anlatıyoruz. Bunları bilmenin onların en doğal hakkı olduğunu düşünüyoruz. İnşallah her iki turnuvadan da yüzümüzün akı ile dönmeyi hedefliyoruz” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN