Somaspor Osman Atalay Demirtaş’ı Siyah-Beyaz Yaptı!

Geçtiğimiz sezon lige son anda katılma kararı alan, maddi imkansızlıklardan dolayı da transfer konusunda yeterli oyuncuları bünyesine katamayan Somaspor Kulübü, bu sezon işi sıkı tutuyor..

Siyah-beyazlı yönetim, geçen sezon Somaspor formasını giyen 9 futbolcu ile yollarını ayırırken, daha önce Serik Belediyespor’dan  Mirlan Murzaev ve Toma Tabatadze‘ye imza attırmıştı.
İşi sıkı tutan yönetim, bugünde Kütahyaspor’dan Osman Atalay Demirtaş‘ı renklerine katarak yeni sezon öncesinde taraftarlarına umut dağıtmaya devam etti.

OSMAN ATALAY DEMİRTAŞ’I TANIYALIM
28 Mayıs 1991 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde doğan Osman Atalay Demirtaş futbola 2003 yılında Damlaspor’ da başladı. Daha sonra Zeytinburnuspor’a transfer oldu. Uzun yıllar Zeytinburnuspor forması giyen sağ kanat oyuncusu bu kulüpte kendini profesyonel yapan imzayı attı. 2012 yılında Adıyamanspor’a transfer olan Osman Atalay sırasıyla Büyük Çekmecespor, Keşanspor, Vefaspor, Altınova Belediyespor, Çıksalınspor ve son olarak Kütahyaspor forması giydi. Genç futbolcu önümüzdeki sezon Somaspor formasını terletecek.

Somaspor’da yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyecek iç ve dış  transferde netlik kazan oyuncular şunlar:

İÇ TRANSFERLER
Semavi Özgür
Süleyman Öztürk
İbrahim Tokay
Tunay Meral
Onur Ulaş

DIŞ TRANSFER
Mirlan Murzaev (Serik Belediyespor)
Toma Tabatadze (Serik Belediyespor)
Atalay Demirtaş (Kütahyaspor)

Gerçekleşen ve gerçekleşecek olan transferlerin takımımıza başarı getirmesini diliyoruz..Siyah-beyaz devam..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN