Zaferspor’lu Kızlarımız Uzun Bir Aradan Sonra Soma’da

Zaferspor’lu Kızlarımız Uzun Bir Aradan Sonra Soma’da

TFF Kadınlar 2.Lig C-Grubunda mücadele eden Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, Ligin 4.hafta müsabakasında Afyon İdmanyurdu Bayan Futbol Takımını konuk edecek.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 13.00’da başlayacak. Mücadelede hakem Yusuf Bulut düdük çalacak.

Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız uzun aradan sonra Soma’da taraftarıyla buluşuyor.

Soma’da son maçını 02 Şubat 2020 tarihinde 3’ncü ligde oynayan kızlarımız 2’nci lig takımı olarak bu Pazar Soma’lı futbol severlerin huzuruna çıkacak.

Soma’da ki son karşılaşmada Karşıyaka BESEM sporu 5-0 yenen kızlarımız, yenilenen kadrosu ve yeni bir lig heyecanı ile Pazar gününü iple çekiyorlar.

27 Şubat Pazar günü saat 13.00 de Soma Atatürk stadı’nda Afyon İdman Yurdu takımı ile karşılaşacak olan kızlarımız, hafta içi yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlandı. Bu sezon iki takımın direk bir üst lige çıkacağı, 3 ve 4’ncü takımların play-off oynayacağı grupta her maç ve her puan çok önemli.



SEDA ŞAHİN

Kaptan Seda Şahin, Taraftarları tribüne davet etti

Afyon İdmanyurdu maçı öncesi takım kaptanı Seda Şahin, “Her maç çok önemli, geçtiğimiz haftalarda sakatlık ve okul maçları sebebiyle hiçbir maça tam kadro çıkamadık, bu hafta sakat bir arkadaşımız hariç ideal kadromuzla hazır olacağız. Arkadaşlarımız ile birlikte çok çalışıyoruz. Sabah erken kalkıp okula gidiyoruz, okul sonrası antrenmana gidiyoruz. Futbol oynamak şehrimizi temsil etmek için hepimiz büyük fedakarlıklar yapıyoruz. Pazar günü müsait olan herkesi tribünde görerek onların desteklerini de arkamızda hissetmek istiyoruz. Kadın futboluyla, erkek futboluyla ilçemizi Manisa’nın ve Ege Bölgesi’nin en önemli markası yapmak için bizde üzerimize düşeni yapacağız.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN