Zaferspor’lu Kızlarımız Sonunu Getiremedi

Zaferspor’lu Kızlarımız Sonunu Getiremedi

2.Lig C-Grubun iki iddialı takımı Üstek Grup Horozkentspor ile Soma Zaferspor bayan futbol takımları  Denizli’de karşı karşıya geldi. Müsabakada maçın hemen başında Sudenil’in attığı golle öne geçen Soma Zaferspor, karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

Baştan sona iki takım sporcularının da üstün mücadele örneği gösterdiği müsabakada, gülen taraf 3-2’lik skorla Denizli’li Üstek Grup Horozkentspor‘lu kızlar oldu.

Arslancan “Kızlarımız iyi mücadele etti.”

Takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan “Kızlarımız iyi mücadele etti. Bu gruptan bir üst lige iki takım çıkacak ve bu takımlardan birisi olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sakat ve okul maçlarında olan sporcularımızın eksikliğini hissettik.” Dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN