Zaferspor’da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor!

Zaferspor’da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor!

Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımın da ligin ikinci haftasında Konya İdmanyurduspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kırmızı-Siyah’lı takım oyuncularının karşılaşma boyunca gösterdiği mücadeleden memnun kaldığını ifade eden Zaferspor Bayan Futbol takımının Teknik Direktörü Hakan Arslancan, “Bu sezon zor bir lig olacağını biliyoruz. Her puan altın değerinde. Kızlarımız maçın son dakikasına kadar üstün bir mücadele örneği sergilediler” dedi.



TFF Bayanlar 2.Lig C-Grubunda mücadele eden Soma Zaferspor Bayan Futbol takımı, sezonun ikinci haftasında Konya temsilcisi İdmanyurduspor’u Akhisar Spor Toto Stadı’nda misafir etti.

M.HAKAN EFE

Akhisar Spor Toto stadında mükemmel bir ortamda oynanan ve Mustafa Hakan Efe-Ferhat Atıcı ve Yaşar Görken Özgör hakem triosunun yönettiği maçta, seyircilerde heyecan dozu yüksek bir maç izlediler. Hakan Arslancan’ın öğrencileri karşılaşmanın 89’ncu dakikasında takım kaptanı Seda Şahin’in ayağından gelen penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrılarak, 2.ligde ilk galibiyetini almış oldu. (maçın penaltı golünü hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz)

Kırmızı-siyahlılarda maç sonu alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, Teknik Direktör Hakan Arslancan, Gol bölgelerinde biraz daha becerikli olabilseydiler maçı çok erken koparabileceklerini söyledi.

Konya İdmanyurdu müsabakasında öğrencilerinin gösterdiği mücadeleden dolayı memnun olduğunu aktaran Arslancan, ‘’ Son dakikada da olsa çok önemli bir üç puanı almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca; Akhisar Belediyesi Spor Toto stadının tahsisinden, oynadığımız maç için hazırlanmasına kadar her detay için büyük gayret gösteren belediye çalışanlarına ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya, maçımızı izlemeye gelerek bizlere destek olan bütün futbol severlere teşekkür ederim” dedi.

Ligin 3’ncü haftasında Denizli’de Üsteg Grup Horozkent takımı ile önemli bir maça çıkacak olan Zaferspor’lu kızlarımız, hazırlıklarına bir günlük aradan sonra Salı günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN