Basatemür Serik Maçını Değerlendirdi

Basatemür Serik Maçını Değerlendirdi

Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür Serik Belediyespor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam boluğumuza maçla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni hocası ile maça gelen Serik ilk yarı boyunca iyiydi. O yüzden zor bir maç oldu. Uzun zamandır kazanamayan bir takımdı. 2~3 pozisyonumuz vardı ilk yarı boyunca ancak atamadık.

Tekrarlanan penaltı ile de öne geçtiler. Ancak ikinci yarı sürekli oynayan ve atak yapan taraf bizdik. İyi pas ve sürekli hücum düşüncesi bize galibiyeti getirdi. Öne geçtikten sonra da yatmadan vakit çalmadan oynamaya devam ederek maçta kaldık.

 

Oyumcularımızı tebrik ediyorum. Müthiş bi mücadele ve oyun oynarak geri döndük. Bu gencecik takımla 45 puana ulaştık. Gerçekten tüm Türkiyenin takdir ve saygı duyduğu bir takım haline geldik. Genç oyuncularımıza destek olarak devam etmemiz gerekiyor. Hata yapa yapa daha da iyi hale gelecekler, onlara karşı daha sabırlı ve destek olmalıyız. Alkışın tebriği ve saygının en büyüğünü hakediyorlar. Taraftarımıza ve öğrenci kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Maç boyunca çok iyiydiler. Onları her maça bekliyoruz.dedi.

Bağlantılı Haberler;

Serik Belediyespor Galibiyeti Çok Anlamlıydı
Somaspor 2-1 Serik Belediyespor
Serik Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek
Beraberliğe Üzüleceğimiz Maçtan Puansız Ayrılmak Üzdü Bizi
Yazık Oldu, Beraberlik Hakkımızdı
Serik Belediyespor 1-0 Somaspor
Serik Belediyespor Maç Önü
Serik Belediyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimizin Oyuncusuna ve Antrenörüne Ceza Yağdı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN