Zaferspor’da, Hatay Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Zaferspor’da, Hatay Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Soma Zaferspor Kadın Futbol takımı, TFF 1.Lig 15.haftasında Hatay Defnespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı çift kale ile devam etti.

Kırmızı-Siyahlılar, Hatay Defnespor maçının suni çimde oynanacak olmasından dolayı çift kaleyi Poyracık Suni Çim sahasında yaptı. Antrenörler Mehmet Güvendiren ve Furkan Arslancan yönetiminde yapılan çift kale, Birfen Koleji Hatay Defnespor maçında uygulanacak taktiksel ağırlıklı gerçekleşti. Bayanlar, Defnespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı ter antrenmanıyla tamamlayıp kendi tesislerinde kampa girecek.

MEDİGÜN SOMA ZAFERSPOR

Maç Kovalık’ta Oynanacak.

Zaferspor ‘un Defnespor ile oynayacağı karşılaşma 22 Ocak Pazar günü Akhisar Kovalık Sahasında oynanacak. Müsabakanın başlama saati 13:00 Karşılaşmayı Manisa İl hakemlerinden Yarkın Keseciler yönetecek. Keseciler’in yardımcıları ise Kamil Efe Keleş ve Kemal Taner Çay olacak.

İki eksik var!

Takımda sakat oyuncu bulunmazken, defansın iki başarılı oyuncusu Ezgi Belge ve Şevval Üstünsoy sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemecekler.

ZAFERSPOR KADIN FUTBOL TAKIMI

Rakibine Karşı Ezici Üstünlüğü Var!

Zaferspor’lu kızlarımız, geçtiğimiz 14 haftada 3 galibiyet, 4 mağlubiyek ve 5 beraberlik ile 14 puanda dokuzuncu sırada bulunuyor. Konuk ekip Birfen Koleji Hatay Defnespor ise, 1 beraberlik ve 11 mağlubiyetle son sırada yer aldı. Hatay temsilci henüz galibiyetle tanışamadı. Zaferspor‘lu bayanlarımız, ligin ilk devresinde Hatay’da oynanan karşılaşmadan , Damla Kaya (2), Ayşe Elçin (2) ve Muazzez Şaş’ın golleriyle 5-0 galip ayrılmıştı.

Tüm Bayan Futbol haberleri için buraya tıklayınız! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN