Çorum FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Çorum FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

İkinci Lig Beyaz Grup 21.haftasında Soma Atatürk Stadında oynanacak Somaspor-Çorum FK maçını Levent Gümüşdere yönetecek.

TFF Merkez Hakem Kurulu, 22 Ocak Pazar günü Atatürk Stadında oynanacak Somaspor-Çorum FK maçında Sakarya Bölgesi hakemi Levent Gümüşdere’yi görevlendirirken Kenan Özcan ile Nezihi Aytar‘da yardımcı hakem olarak atadı. MHK, Emre Küçük’ü de bu maçta 4. hakem olarak görevlendirdi.

LEVENT GÜMÜŞDERE

Gümüşdere ile ikinci kez!

Maçın orta hakemi Levent Gümüşdere, 24 Eylül 2019 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Keçiörengücü ‘ne 2-1 mağlup olduğumuz maçta (görüntüde) dördüncü hakem olarak görev yaptı.

İki takım arasında oynanan son 3 resmi maçta alınan sonuçlar

Çorum Spor FK 2-0 Somaspor

Çorum Spor FK 1-0 Somaspor
Somaspor 1-1 Çorum Spor FK

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN