Yasin Abdioğlu 1461 Trabzon FK’ya Transfer Oldu

Yasin Abdioğlu 1461 Trabzon FK’ya Transfer Oldu

Somaspor’da Enes Bakal, Uğur Can ve Erkul Küçük’ten sonra Yasin Abdioğlu’da yuvadan uçtu.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup‘un 14 golle gol krallığı yarışı zirvesinde oturan Somaspor’lu Yasin Abdioğlu 1461 Trabzon FK’ya transfer oldu.

Somaspor’un 25 yaşındaki golcüsü ilk yarıda attığı 14 golle müthiş bir performans sergilerken tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 1.Lig’den bir çok takımında kıskacında olan Yasin Abdioğlu, Erkul Küçük’ün ardından o da 1461 Trabzon FK’ya transfer oldu.



Güle Güle Yasin Abdioğlu, Uğur Can, Erkul Küçük

Güle Güle Yasin Abdioğlu, Erkul Küçük, Uğur Can

Her şeyden önce Yasin Abdioğlu, Erkul Küçük ve Uğur Can’a Somaspor’a verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz. Oynadıkları futbol ve attıkları gollerle onları da gönlümüzde ayrı bir yere koyduğumuz isimlerden birileri oldular. Yasin ve Erkul, ligin ikinci yarısında grubumuzda yer alan 1461 Trabzon FK forması giyecek. Yasin’in ligde iyi bir konumda olan 1461 Trabzon FK ile gollerine devam edeceğinden kuşkum yok. Erkul’da soldan müthiş adam eksiltmesiyle takımına hareketlilik getirecektir. Uğurcan’da yine grubumuz takımlarından Silahtaroğlu Vanspor formasını giyecek ve müthiş bindirmeleri ve güzel golleriyle Vanspor taraftarının gönlünde yer tutacak.. Şansınız ve bahtınız açık olsun, Güle Güle Yasin Abdioğlu, Uğur Can, Erkul Küçük



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN