Somaspor’lu Erkul Küçük 1461 Trabzon FK’ya Transfer Oldu

Somaspor’lu Erkul Küçük 1461 Trabzon FK’ya Transfer Oldu

Somaspor’da Erkul Küçük ile yollar ayrıldı!

Somaspor’da Uğur Can‘ın Silahtaroğlu Vanspor’a imza atmasının ardından bir flaş gelişme daha yaşandı. Somaspor’lu Erkul Küçük, 1461 Trabzon FK’ya transfer oldu!



Siyah-beyazlı formayı ilk kez 2016-2017 sezonunda giyen Erkul Küçük, 2017-2018 sezonunda Kütahyaspor, 2018-2019 sezonunda ilk devre Ödemişspor, ikinci devrede Isparta Davrazspor formalarını giymişti.. Aralıklı transferlerin ardından tekrar yuvaya dönerek  formamızı başarıyla terleten ve geçtiğimiz sezon şampiyon kadromuzun iskeletinde de yer alan Somaspor’lu Erkul Küçük, 1461 Trabzon FK‘ya transfer oldu!

Somaspor kulüp yönetimi Erkul Küçük‘e bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN