U16 Ligi Dev Maçın Galibi Akhisar Yıldırım Oldu

U16 Ligi Dev Maçın Galibi Akhisar Yıldırım Oldu

Manisa Yerel U-16 Ligi üçüncü hafta A-grubunda tek maç grubun iki iddialı takımları Akhisar Yıldırımspor ve Somaspor arasında oynandı.

İlk haftayı Mütevelli 1965 ligden çekildiği için maç yapmadan geçiren, ikinci hafta ise Gölmaraspor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden Akhisar Yıldırımspor U-16 ile, ilk haftayı bay geçen ikinci hafta ise yerel derbide Karaelmasspor’u Kaan Yılmaz,  A. Cevdet Yetim ve Şevket Efe Öztürk’ün golleriyle 3-0 mağlup eden Somaspor U-16, Akhisar Kovalık Stadında karşı karşıya geldi.

AKHİSAR YILDIRIMSPOR U-16

Kemal Taner Çay, T.Hakan Karakılıç ve Hakan İlhan hakem triosunun yönettiği karşılaşmayı kazanan taraf 3-0’lık skorla Bülent Açıkgöz’ün talebeleri Akhisar Yıldırımspor U-16 takımı oldu.

Somaspor karşısında Akhisar Yıldırımspor U16 takımına galibiyet getiren golleri: 39′ 42′ ve 55.dakikalarda Emir Efe Aslan kaydetti. Somaspor’dan Recep Sefa Onak kırmızı kart gördü.

Açıkgöz, ”Dikkatli, disiplinli ve yürekli oynadık”

Akhisar Yıldırımspor U-16 Teknik Sorumlusu Bülent Açıkgöz, ligin 3.haftasında Somaspor gibi bir takıma karşı alınan 3-0’lık galibiyeti, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Dikkatli, disiplinli, yürekli ve oyuna bağlı kalıp karşılığını farklı skorla aldılar” diye değerlendirdi.

4.Hafta tek maç oynanacak

Ligin dördüncü haftasında tek maç Soma 301 Karaelmas ile Akhisar Yıldırımspor arasında  25 Şubat 2022 Cuma saat 12:00’de Linyit Stadında oynanacak. Gölmarmaraspor’un bay geçtiği haftada  Somaspor-Mütevelli 1965 maçı ise Mütevelli takımı ligden çekildiği için Somaspor haftayı maç yapmadan geçirecek

Akhisar Yıldırımspor 3-0 Somaspor

STAD:Akhisar / Kovalık
HAKEMLER:Kemal Taner Çay-T.Hakan Karakılıç-Hakan İlhan
AKHİSAR YILDIRIM:Kadir-Hüseyin-Mete-Emir-Erkan-İsmail-Salih-Rıza-Gökhan-Efehan-N.Furkan
YEDEKLER:Levent, Ç.Nazmi, Talat, Osman, Mehmet, Enver, Mert
TEKNİK SORUMLU:Bülent Açıkgöz

SOMASPOR:Emirhan-Yiğit-Emir-Umut-Yusuf-Devran-Recep-Kaan-E.Atabay-Alperen-E.Çalılık
YEDEKLER:Bilal, Hamza, Mehmet, Egehan, Şevket, Kadir, Yaşar
TEKNİK SORUMLU:İsmail Canbulat
KIRMIZI KART:Recep Sefa Onak (Somaspor)
GOLLER:39′ 42′ ve 55′ Emir Efe Aslan (Akhisar Yıldırımspor)

NOT: Puan durumuna buradan Fikstüre şuradan tüm alt yapı maçlarına ise buradan bakabilirsiniz.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN