Karaelmasspor’a 2 Bomba Transfer Daha

Karaelmasspor’a 2 Bomba Transfer Daha

Manisa 1.Amatör Ligde şampiyonluğa oynayacak takım yaratma peşinde olan 301 Soma Karaelmasspor, önceki günkü Emirhan Çakır transferinin ardından dünde iki oyuncuyu kadrosuna kattı.

Son olarak geçtiğimiz sezon Manisa Süper Amatör ligi takımlarından Kırkağaç Acar İdmanyurdu forması giyen Emirhan Çakır‘ı kadrosuna katan 301 Soma Karaelmasspor, defans ve orta saha hattına iki takviye daha yaptı.

Somaspor, Sotesspor, Poyracıkspor ve son olarak Kırkağaç Acar İdmanyurdu formasını giyen İsmail Poyraz ve TFF Bölgesel Gelişim Ligi takımlarından Somaspor U-19 formasını giyen defans oyuncusu Dursun Gündoğan sarı-siyahlı oldu.

KARAELMASSPOR TRANSFER

Levent Analı, ”Hedefimiz şampiyonluk”

301 Soma Karaelmasspor’un kulüp başkanı Levent Analı, Manisa 1.Amatör Lig’de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bunu başarmak içinde kaliteli oyuncuları bünyelerine kattıklarını söyledi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN