Emirhan Çakır Elmas Oldu

Emirhan Çakır Elmas Oldu

Manisa 1.Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayacak ekip yaratma aşamasında olan Karaelmasspor, Somaspor’un Bölgesel Amatör ligde şampiyon olduğu sezon formasını da giyen Emirhan Çakır’ı transfer etti.

Sezonun ilk bölümünde Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Kırkağaç Acar İdmanyurdu‘nda forma giyen forvet oyuncusu Emirhan Çakır, yeni sezonda 301 Soma Karaelmasspor formasını giyecek..

doğan gülşen Emirhan Çakır

Doğan Gülşen’in ısrarlarıyla

Karaelmasspor’un gol yükünü azaltma adına özellikle takım antrenörü Doğan Gülşen‘in büyük ısrarlarıyla takıma kazandırılan Emirhan Çakır, golleriyle Karaelmasspor’a büyük katkı sağlayacak.



Savaştepe ile hazırlık maçı oynandı

Öte yandan 1.Amatör Lig’in başlamasına bir hafta kala hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Karaelmasspor, üçüncü hazırlık maçını üç gün önce Balıkesir 1.Amatör Lig ekiplerinden Savaştepe ile Soma da oynadı.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynanan karşılaşmayı 4-3’lük skorla Savaştepe takımı kazandı. Sarı siyahlıların gollerini Ahmet Kahraman (2) ve Tolga Çiçek attı.

4.Hazırlık maçı Somaspor’la

Ligde ilk haftayı bay geçecek olan Karaelmasspor, o boşluğu 22 Şubat Salı günü Somaspor’un U-19 takımıyla hazırlık maçı oynayarak değerlendirecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN