Somaspor’un Bu Transferlerle Hedefi Ne?

Somaspor’un Bu Transferlerle Hedefi Ne?

2.Lig zorlu bir lig, zor grup. Somaspor’un hedefi ne olmalı bakıyoruz yapılan transferlere gidenlere küçülme mi yada ekonomik durum itibari ile gücümüz bu mu demek isteniyor yada hedefi olmayan bir yola mı girdik..?

Bakıyoruz yapılan transferlere bunlar la ikinci lig olur mu ya da ufak bir araştırma yaptığımızda transferlere nasıl olacak bu transferlerle elbet bir bilinen vardır diye soruyoruz kendi kendimize çünkü bağdaştıramıyoruz yapılan transferlerle ikinci ligi orta sıralar düşünülüyor desek sonrası önümüzdeki yıllara ama transferlerin ikinci lig seviyesinde olmadığı bir durum var, düşünülünce testi kırılınca yol gösteren çok olur misali şimdiden bakılmalı sanki zor günler gelmeden transfer politikası tekrar gözden geçirilmeli diye uyarı mahiyetinde bakılmalı bu yazıya….

Hedefsiz takım görüntüsü olmamalı gelenleri biz iyi seviyeye getirip ikinci lig seviyesine ulaştırıp yolumuza öyle devam edeceğiz diye düşünülür se o zaman alt yapıya el atmak gerekmez mi yok mu bizde gelen transferler seviyesinde oyuncu vardır transfer olsun diye yapmamak lazım transferi onun için transferler tartışılır durumda olmamalı özellikle ikinci lig te oynuyorsak güçlü olursak burada başarılı olursun öyle alt lig ten topçu alıyorum belki tutar hayal kırıklığı yaşarsın onun için transferler çok çok iyi olmalı ikinci lig seviyesinde oyuncular olmalı.. Ama her şey tabii ekonomiye dayanıyor anlaşılan..

Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar çıkıyor bu yine de transferlerin iyi mi değil mi diye bakamayız takımlar sonuçta hazırlanıyor çok transfer lazım Somaspor‘a sağlam transferler hem de golcü konusu en önemlisi Mehmet Uysal tekrar gündemde olmalı nedeni bizi biliyor seviye durumu ikinci lig kaldırır gelişime açık artık daha da güçlenmistir zaten yetenekli bence sonuna kadar kovalanmalı burada golcü transferinde garanti futbolcu durumunda Mehmet geçen yıl ki golcü durumunu yasamamalıyız tekrar güçlü etkili ve takımı sırtlayan bir golcü olmalı.. Sevgilerle Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN