Somaspor Tempoyu Yükseltti

Somaspor Tempoyu Yükseltti

Dün, TFF 1.Lig ekiplerinden Altınorduspor FK’yı Kuşadası Altınordu tesislerinde Melih Şencan ve Mücahit Aslan’ın golleriyle 2-1 mağlup eden Somaspor’da, tempoda neşede artıyor..

Siyah-beyazlılar, dünkü Altınordu FK maçından sonra bugün de sıcak havaya rağmen ara vermeden tempoyu artırarak güç depoluyor.  somasporda tempo artıyor

TFF Soma Belediye Tesisleri‘nde yapılan antrenmanda, dünkü maçta ilk 11’de forma giyen oyuncular bir süre koşu ve 5*2 nin ardından tesislere giderken, diğer oyuncular dar alanda yaptıkları çift kale maçın ardından hücum-defans organizasyonları çalışması yaptı. Üst adalesinde zorlanmadan dolayı gerilme olan Muhammed Cin kulüp doktoru  nezaretinde salonda çalıştı.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup'ta Yakından Takip Etti

Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup ve Yöneticiler Yakından Takip Etti

Antrenman öncesi AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Somaspor Başkanı Mustafa Aydın ve yöneticiler antrenmanı yakından takip ederek futbolculara hem moral hem de başarılar dilediler..

Yarınki Sınav Göztepe İle

Siyah-beyazlılar, 3.hazırlık maçını yoğun tempoya rağmen Süper lig ekiplerinden Göztepe ile oynayacak. Karşılaşma yarın (Perşembe) İzmir’de oynanacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN