Mehmet Ali Özkan, Somaspor İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Mehmet Ali Özkan, Somaspor İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig’in başlamasına 39 gün kala hazırlıklarına TFF Soma Belediye Tesislerinde devam eden Somaspor, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’u ağırladı.

Düştüğü 1998-1999 2.Lig sezonunun ardından 22 yıl sonra yediden 2.Lige’de mücadele etmeye hazırlanan Somaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Soma’lı olan AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Somaspor Başkanı Mustafa Aydın ve yöneticilerle beraber dünkü antrenmanı yakından takip ederek oyuncular ve teknik heyete başarı diledi.

MEHMET ALİ ÖZKAN SOMASPOR

Özkan, ”Somaspor’un Başarılı Olması İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, antrenman öncesinde bizi kırmayarak mikrofonumuza açıklamalarda bulundu.

Somaspor’un başarılı olması için mücadele edeceklerini belirten Mehmet Ali Özkan, “3 Sezondur takımın başında olan Burhanettin Basatemür hocamız yine keza kulüp başkanımız Mustafa Aydın, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız büyük bir gayretle büyük bir fedakarlıkla görev yapıyorlar.”dedi.

Özkan sözlerine şöyle devam etti:

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN