Somaspor’da, Darıca GB Golcüleri Yok!

Somaspor’da, Darıca GB Golcüleri Yok!

TFF 3.Lig 3.Grupta topladığı 42 puanla ikinci sırada yer alan Somaspor, 28.hafta 35 puanla 10.sırada yer alan Darıca GB’ye konuk olacak..

Zorlu maç öncesi hazırlıkları dün tamamlayan ve bu sabah kara yolu ile  Darıca’ya hareket eden Siyah-beyazlılar, 4 saat sürecek yolculuğun ardından ter antrenmanı gerçekleştirecek..

Darıca’ya Golleri Atan Oyuncular Yok!

Her maç öncesinde sakat veya cezalı oyuncu yönünde sıkıntıya düşen Somaspor’da bu hafta da sarı kart cezalısı kaptan Üzeyir Ergün ve sakat olan Mehmet Uysal 18 kişilik kadroda yer almadı.

ÜZEYİR ERGÜNBilindiği üzere rakibimizle sezonun ilk maçında Soma’da oynanan karşılaşmada  26′ Üzeyir Ergün, 80′ Mehmet Uysal’ın golleriyle 2-0 galip ayrılmıştık. İşte gollerimizi atan bu iki oyuncu yarın Darıca ilçe stadında oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek..(Üzeyir Ergün’ün frikik golü)


4 Oyuncumuz Kart Sınırında!

Siyah-beyazlılarda sarı kart sınırında olan  Melih Şencan, Onur Ulaş, Ali Akkuş, Mehmet Bağlı ve Yusufcan Abay sarı görmeleri halinde 29.hafta Atatürk Stadın’da karşılaşacağımız Diyarbekirspor maçında cezalı duruma düşecekler..

SELAHATTİN DERVENT

Teknik Direktörleri Bize Yabancı Değil

Darıca GB takımını Turgutlu’lu teknik direktörler Selahattin Dervent çalıştırıyor.(ayaktakiler sağ başta).. Selahattin Derbent benimde kadroda olduğum 98-99 sezonunda rahmetli Tevfik Lav hocamızla birlikte Soma Linyitspor takımının başarısı için ter dökenler arasındaydı. Bu sezon içeride oynadığımız bir çok maçımızı da seyretme fırsatı bulan Selahattin Dervent, takımımız hakkında büyük detaylara sahip..Bu vesile ile ahiret hayatına göçen Tevfik Lav (sol başta) ve Turgut Uçar (oturanlar soldan üçüncü) hocalarımıza Allah’tan Rahmet diliyoruz)

Safa Yılmaz Düdük Çalacak

15 Mart Pazar günü Darıca İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Safa Yılmaz yönetecek.

Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise; Erdem Değirmenci (İstanbul), A.Kaan Kuloğlu (İstanbul) ve dördüncü hakem Samet Tükenmez (İstanbul) yapacak.

Koronavirüs Darbesi!

TFF’nin aldığı karar doğrultusunda, dünyanın baş etmekte zorlandığı Koronavirüs nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak..

Bağlantılı Haberler;

Darıca GB Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Burhanettin Basatemür, ”Zor Maç Oldu”
Somaspor Realitesi
Somaspor 2-0 Darıca Gençlerbirliği
Somaspor Maç Saatini Bekliyor
Somaspor-Darıca GB Maçının Hakemleri Belli Oldu

YASİN TUNÇ


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN