Burhanettin Basatemür, ”Zor Maç Oldu”

Burhanettin Basatemür, ”Zor Maç Oldu”

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Darıca GB’yi Üzeyir Ergün ve Mehmet Uysal’ın golleriyle 2-0 mağlup eden Somaspor’da Burhanettin Basatemür maça dair kısa açıklamalarda bulundu.

 

Basatemür maçın zor geçtiğine değinerek, ”Bizim için üst sıralarda kalma adına çok önemli bir maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Gerçekten zor bir maç oldu. Belki oyun olarak çok istediğimiz seviyede değildik ancak iyi mücadele ve sabırla oynadığımız bir maçtı. Oyuncularımızı ve bizi sürekli destekleyen taraftarımızı kutluyorum.
Erkul un sakatlığı buruk bir sevinç yaşamamıza neden oldu. Salı günü MR çekilecek inşallah çok üzücü bir seviyede değildir ancak iyi de gözükmüyor.”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN