Somaspor Maç Saatini Bekliyor…

Somaspor Maç Saatini Bekliyor…

Somaspor yarın oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı için maç saatini bekleme başladı..

Somaspor, TFF 3.Lig 3.Grup’un 11. haftasında yarın (pazar) Darıca Gençlerbirliği ile Soma Atatürk Stadında oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde TFF Soma Belediyesi Tesisleri’nde saat 10.30’daki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından iki grup halinde 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, son bölümde ise taktik programların uygulandığı çalışmalarla Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.Siyah-beyazlı ekip, antrenmanın ardından yarın saat 13.30’da Atatürk Stadında oynanacak olan mücadele için kampa girdi.

Takımda Tek Eksik Oyuncu Var

Takım kadrosunda ameliyat olan Mehmet Bağlı yer almazken, sakatlığı geçen Melih Şencan 18 kişilik kadroda yer alıyor.


Burhanettin Basatemür, ”Zorlu 90 Dakikaya Çıkacağız”

Somaspor’un başarılı teknik direktörü Burhanettin Basatemür, yarın oynanacak maçın önemine değinerek, ”Darıca Gençlerbirliği maçı bizim açımızdan üst sıralarda kalma adına önemli bir maç.. Rakibimiz 3 puan önümüzde. O yüzden mutlaka kazanmamız gereken maç ki; yukarıda kalalım yada yukarıya yaklaşalım. Bunun için her zamankinden daha da mücadele gücümüzü yukarılara çekmemiz gerekiyor. İçeride iyi oynuyoruz. Son dönemlerde oynadığımız maçları iyi oynayarak kazanıyoruz.Bu maçı da aynı şekilde top rakipteyken iyi mücadele, top bize geçtiğinde ise çabuk oynayarak hedefe gitmek istiyoruz. Yine söylüyorum oyun felsefemizde ”iyi mücadele ve sabırlı oyun” bizleri hedefimize taşıyacaktır.İnşallah öyle de olacaktır. Takım olarak maça hazırız. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Gerçekten bu sezon taraftarlarımızdan beklediğimiz destek gelmedi.Yönetimimiz bu desteği yeniden kazanma adına bilet fiyatlarını 5 TL’ye çekti. İnşallah; takım ve taraftarımızla birlikte beklediğimiz hedefe ulaşırız.”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN