Somaspor-Kelkit Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Somaspor-Kelkit Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Somaspor’un, 5 Ekim Cumartesi günü Atatürk Stadında oynayacağı Kelkit Belediyespor maçına Gaziantep Bölgesi Klasman hakemini atadı..

 

6.Haftaya girilirken ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve iki mağlubiyeti bulunan Somaspor ile, bir galibiyet, bir beraberlik ve üç mağlubiyeti bulunan 1954 Kelkit Belediyespor maçını Gaziantep Bölgesi Klasman hakemi Ali Yılmaz yönetecek..

Asıl mesleği Pisikolog olan Ali Yılmaz , bu sezon 2.lig’de iki kere 4.hakem ve Türkiye Kupası’nda ise 1 sefer orta hakem olarak görev yaptı. Bu sezon  3.lig’de orta hakem olarak  ilk defa Somaspor-1954 Kelkit Belediyespor maçında görev alacak..   Ali Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Yusuf Şimşek (Gaziantep) ve Ferhat Çalar (Mersin) yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise İlhan Maçin (Mersin) olacak. Ali Yılmaz ve triosu, temsilcimiz Somaspor’un maçında ilk defa görev yapacaklar..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN