Soma Masterler İstim Üzerinde

Soma Masterler İstim Üzerinde

Soma Masterler Futbol Takımı, 12-13 Ekim’de başlayacak lig öncesinde tempoyu arttırdı.

Futbola gönül veren 40 yaş üstü profesyonel ve amatör futbolcuların bir araya geldiği Ege Masterler Ligi’nde mücadele edecek olan Soma Masterler, TFF Soma Belediyesi tesislerinde Salı ve Perşembe günleri olmak üzere hazırlıklarını neşe içinde sürdürüyor..

Teknik Direktörlüğünü eski profosyonel futbolculardan Reha Fidan’ın yaptığı Soma Masterler, bir birinden güçlü takımların yer aldığı grupta iddalı olabilmek için işi sıkı tutuyor..

İlk Maç Deplasmanda
İlk maçını 12 Ekim’de deplasmanda Gaziemir Masterler ile oynayacak Soma Masterler, ikinci hafta evinde Balçova Termal Masterleri konuk edecek..

Bergama Masterleri Farklı Mağlup Ettiler
Soma Masterler, ligin ilk haftasında karşılaşacakları Gaziemir Masterler maçının provası kapsamında Bergama Masterler ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Dotça geçen ve Soma Masterlerin 3-0’lık galibiyeti ile biten karşılaşmada her iki takımda yaklaşan lig öncesinde kendilerini görme imkanı buldular

Soma Masterlerin Yer Aldığı B-Grubunda Şu takımlar Yer Alıyor
Termal Master
9 Eylül Master
Ayyıldız Master
Bostanlı Master
Bayraklı Master
Gaziemir Master
Soma Master
Dikili Kardeş Master
Güzelyalı Master
Çandarlı Pitane Master
Bandırma Genç Master


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN