Basatemür, Önemli Olan İşin Sonunda Nerede Olacağımız

Basatemür, Önemli Olan İşin Sonunda Nerede Olacağımız

TFF 3.Lig 3.Grupta ilk 3 haftayı galibiyetle tamamlayan Somaspor, kupa ve lig olmak üzere son oynadığı üç karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılması taraftarlarını karamsarlığa itti.

Cumartesi günü oynayacağı 1954 Kelkit Belediyespor maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, üst üste alınan 3 yenilginin ardından önemli açıklamalar yaptı. Basatemür yaptığı açıklamada şunları söyledi; ”Çok iyi başladığımız ligde maalesef her takımın yaşayabileceği bir duruma geldik ancak futbolda bunlar var. Lig uzun bir maraton ve önemli olan işin sonunda nerede olacağımız. Genç bir takımımız var ve sezon içinde böyle durumlarla karşılaşabiliriz. Önemli olan kısa sürede toparlanıp sezon başında emek vererek oluşturduğumuz takım kimliğine yeniden kavuşmamız. Ben bütün oyuncularımıza güveniyorum Cumartesi günü oynayacağımız 1954 Kelkit Belediyespor maçıyla da bunu hep beraber göreceğiz inşallah. Kimsenin endişe duymasına gerek yok. Yapmamız gereken sakin kalarak takımımıza destek olmak.
İnşallah taraftarımızı ve bizi sevenleri mutlu edecek oyun ve skorlar almaya yeniden başlayacağız.”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN