Somaspor Enes Nalbantoğlu’nu Renklerine Kattı..

Somaspor Enes Nalbantoğlu’nu Renklerine Kattı..

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir ekip yaratma aşamasında olan Somaspor, altıncı transferini 10.grup ekiplerinden Çengelköyspor’da forma giyen Enes Nalbantoğlu ile yaptı.

Sezonun ilk bölümünde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kütahyaspor’da forma giyen, daha sonra Çengelköyspor’a transfer olan Enes Nalbantoğlu, yeni sezonda Somaspor formasını giyecek..

Profesyonel takım tecrübesi de bulunan Enes Nalbantoğlu: Futbola Fenerbahçe altyapısında başladı.
1995 doğumlu genç oyuncu daha sonra sırasıyla Sakaryaspor, Sakarya Tüvaşaşspor, Serdivanspor’da amatör olarak oynadıktan sonra Beylerbeyispor’da profesyonel oldu.
Sonrasında tekrar amatöre dönen Enes Nalbantoğlu, Sapanca Gençlik, Bornova Yeşilovaspor, Nevşehir Gençlikspor, Kütahyaspor ve son olarak ta Çengelköyspor formaları giydi.

Bölgesel Amatör Lig’de 61 maçta 23 golü bulunan genç oyuncu Sağ-sol kanat ve santrafor oynuyor..

Somaspor’da yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyecek iç ve dış transferde netlik kazan teknik sorumlu ve oyuncular şunlar:

TEKNİK DİREKTÖR
Mustafa Bahadır

İÇ TRANSFERLER
Semavi Özgür
Süleyman Öztürk
İbrahim Tokay
Tunay Meral
Onur Ulaş

DIŞ TRANSFER
Mirlan Murzaev (Serik Belediyespor)
Toma Tabatadze (Serik Belediyespor)
Atalay Demirtaş (Kütahyaspor)
Oğulcan Aktaş (Kelkit Belediye Hürriyet Spor)
Onur Nazmi Terzioğlu (Adıyaman 1954)
Enes Nalbantoğlu (Çengelköyspor)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN