U-11’lerde: Zaferspor, Gölmarmaraspor ve T.M.Akhisarspor Galip..

U-11’lerde: Zaferspor, Gölmarmaraspor ve T.M.Akhisarspor Galip..

Manisa U-11 Şampiyonlar Liginde üçüncü hafta maçları geride kaldı.

Merkez Sekiz Eylül, Akhisar Kovalık,Salihli I.Doğan Erdinç ve Turgutlu Irlamaz Stadlarında oynanan zevkli ve çekişmeli karşılaşmalar izleyenleri adeta büyüledi.

Akhisar Kovalık Sahası, F-grubunda mücadele eden; Gölmarmaraspor-Soma Sotes, Soma Zaferspor-A.Yıldırımspor ve T.M.Akhisarspor-301 Karaelmasspor maçlarına ev sahipliği yaptı.
GÖLMARMARASPOR 3’DE 3 YAPTI!
A.Buğra Özdemir’in yönettiği maçta; Gölmarmaraspor Soma Sotesspor’u 50.dakikada Alihan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti ve üçüncü haftayı lider tamamladı.. Gölmarmaraspor’un; A-takım, U-19 ve U-11’lerde ki başarısı takdirle karşılanılıyor..

SOMA ZAFERSPOR 8-2 AKHİSAR YILDIRIMSPOR

Soma Zaferspor, Mert Yetim’in görev aldığı karşılaşmadan; Efe, Ege, Muratcan (2) ve  Osman (4) golleriyle 8-2 galip ayrıldı. Oktay Çabuk’un öğrencileri, Karaelmasspor’un Akhisarspor’a mağlup olmasıyla averajla ikinci sıraya yerleşti.

T.M.AKHİSARSPOR 2-0 KARAELMASSPOR

Fırat Kocaçık’ın yönettiği karşılaşmayı T.M.Akhisarspor 2-0 kazandı. Karaelmasspor, Akhisarspor mağlubiyeti ile 3.sıraya geriledi.

PUAN DURUMU

4.HAFTA MAÇLARI

Soma Spor-Soma Zafer 2 Haziran 2018 Cumartesi 17:00 Kovalık
301 Karaelmas-Gölmarmara 2 Haziran 2018 Cumartesi 18:00 Kovalık
A.Yıldırım-Tel.Mob. Akhisar 2 Haziran 2018 Cumartesi 19:00 Kovalık



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN