Soma Takımları ve Hafta Sonu..

Soma Takımları ve Hafta Sonu..

Son dört haftadır oynadığımız kötü futbol ve kaybedilen 9 puanla haftaya liderin beş puan gerisinde 4.sırada girdik..

Geçen hafta Çiğli Belediyespor deplasmanında sahada 40 dakika 10 kişiyle mücadele eden rakibimiz karşısında, galibiyet veya en kötü beraberlik halinde kazanabileceğimiz fırsatları elimizin tersiyle Çiğli Belediyespor‘a ittik, ve rakibimizi havaya sokarak bizde sıkıntılı duruma düştük!..
Gerçekçi olmak lazım! 3 hafta öncesine kadar zirve hesapları yaparken şu an bulunduğumuz durum! geçen sezon olduğu gibi bu sezonda umutsuzluk cümlelerini sıkça dile getirmemize sebep oldu.

Şuradaki Çiğli Belediyespor özelinde ”Alkan Parsak’la Maç Kaybetmedik!” yazımızda Alkan hoca bizim kazanmamız için elinden geleni yaptı! İkinci yarının hemen başında Çiğli Belediyespor’dan bir oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi! 10 kişi kalan rakibimize maalesef gol atamadık(!)

Neyse.. Daha önce ki yazılarımızda olduğu gibi ” geriye değil önümüze bakalım” ve Soma takımlarımızın bu hafta ki maç programına değinelim..

SOMASPOR-YUNUS EMRE BELEDİYESPOR
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta Manisa Derbisi Somaspor ve Yunus Emre Belediyespor arasında oynanacak. 4 Şubat pazar günü Soma Atatürk Stadında oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14:00
Somaspor 26 puanla 4. Yunus Emre Belediyespor ise 21 puanla 7.sırada yer alıyor..
Statü gereği; olası düşmeme adına önem taşıyacak olan karşılaşma da her iki takımda mutlak galibiyet için mücadele edecek..
Ligin 4.haftasında Manisa Ertuğrul Dilek Stadında oynanan karşılaşma 0-0 berabere bitmişti..
Grupta diğer maçların programı şöyle:


17. HAFTA MAÇLARI:

Belediye Derince Spor Havran Fatih Belediye Spor
Şile Yıldızspor Çiğli Belediyespor
Somaspor Yunus Emre Belediye Spor
Balya Beld Spor Modafen Spor
Bornova Yeşilova Spor Ayvalıkgücü Bld. Spor
Alaşehir Belediyespor Çayırovaspor
Bay Kartalspor



PAŞAKÖYSPOR-SOTESSPOR
Manisa 1.Amatör Küme B-Grubunda zirve mücadelesini sürdüren Sotesspor, Saruhanlı deplasmanında 13 puanla 10.sırada yer alan Paşaköyspor’un konuğu olacak..
Haftaya girilirken 29 puan ve bir maç eksiğiyle lider Gördes Güneşlispor’un ardından 2.sırada yer alan mavi-beyazılar da hedef mutlak 3 puan.
4 Şubat Pazar günü Saruhanlı İlçe Stadında oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 15:00
Ligin 6.haftasında Soma’da oynanan karşılaşmayı Sotesspor 6-3 kazanmıştı.

Grupta diğer maçların programı şöyle:

17.HAFTA

Paşaköyspor-Sotesspor
Hacırahmanlı-Akhisar Çağlayanspor
Gördes Güneşlispor-Halitpaşa Belediyespor
Akhisar Yıldırımspor-Süleymanlı Belediyespor
Kayalıoğluspor-Saruhanlı Yılmazspor
Karabulutspor (Bay)


SOMA MASTER-NARLIDERE MASTER
Soma Masterler, Ege Masterler Ligi C-Grubu 12.haftasında deplasmanda 5-0 mağlup ettiği Narlıdere Masterleri Soma TFF Tesislerinde konuk edecek..
4 Şubat Pazar günü  TFF Tesislerinde oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 12:00
İlk 3 sırayı alacak takımların Play-Off maçları oynayacağı gruptaki puan durumu şöyle:
1.Buca Master (31) puan, 2.Soma Master (25) puan, 3.Bornova Master (17) puan, 4.Salihli Sardes Master (16) puan, 5.Gaziemir Master (14) puan, 6.Narlıdere Master (9) puan, 7.Balçova Karantina Master (4) puan, 8.Dikili Kardeş Master (0) puan

Grupta diğer maçların programı şöyle:

12.HAFTA

Soma Master-Narlıdere Master
Gaziemir Master-Dikili Kardeş Master
Buca Master-Bornova Master
Salihli Sardes Master-Balçova Karantina Master


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN