Genç Kızlar Şaşırmadık!

Genç Kızlar Şaşırmadık!

Türkiye Genç Kızlar Futbol Grup maçlarında Manisa Esnaf Gençlik, Turgutlu Belediyespor ve Karşıyaka Beden Eğim ile birlikte 16.Grupta mücadele eden Soma Zaferspor ikinci maçını Karşıyaka Besem ile oynadı.

Zaferspor’lu Genç Kızlar ikinci maçlarında Karşıyaka Besem ile Manisa 8 Eylül Sahasında karşı karşıya geldi. Abdullah Türkan, Mehmet Kalkan ve  Özgür Ceylan hakem triosunun görev aldığı karşılaşmayı Soma Zaferspor, 16-0 kazandı..

Zaferspor’lu kızlar, ilk maçlarındaTurgutlu Belediyespor karşılaşmaya 8 oyuncu ile gelince karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrılmıştı..

Genç Kızlarımız gruptaki son maçlarını 1 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Manisa Esnaf Gençlikspor ile oynayıp maçlarını tamamlayacak. Bu karşılaşmada ise Ali Eren, Meryem Aydın ve Çiğdem Fırat görev alacak.


SOMA ZAFERSPOR 16-0 KARŞIYAKA BESEM

STAD:Manisa / 8 Eylül
HAKEMLER:Abdullah Türkan-Mehmet Kalkan-Özgür Ceylan
ZAFERSPOR:Ayla-Burçak-Sinem-Hilal-Şerife-Selenay-Gökçe-Seda-Canan-Selis-Sema
YEDEKLER:Selver,Başak,Tuana
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

KARŞIYAKA BESEM:Gül-Derya-Fatma-Yaren-Çağseli-Aleyna-Ayşegül-Tuğçe-Simge-Kardelen-Nedret
YEDEKLER:Zeynep, Büşra
TEKNİK SORUMLU:Feriha Paylar
GOLLER:Semanur (5), Canan (5), Selenay (2), Gökçe (2), Burçak (Zaferspor)


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN