Soma Master Lideri Mağlup Etti Koltuğa Oturdu

Soma Master Lideri Mağlup Etti Koltuğa Oturdu

Soma Master, ligin 15.haftasında kendisinden 3 puan önde liderlik koltuğunda oturan Gaziemir Masteri 2-1 mağlup etti ve ikili averajla liderlik koltuğuna oturdu

Soma Masterlerimiz, Soma Belediyesi TFF tesislerinde saat 16:00’da oynanan zorlu karşılaşmaya Yasin-Cesur-Ömür-Halil-Yücel-Avusturya-Mutlu-İlker ve Salih on biri ile çıktı. Erol, Yusuf Mayak, Faruk, Laz, Hüseyin , Semih ve Tolga yedek kulübesinde yer alan oyuncular oldu. Takımın son haftalarda gol yükünü çeken Can Açıkgöz ise hastalığından dolayı maç kadrosunda yer almadı.

İzmir bölgesi hakemlerinin yönetim gösterdiği karşılaşmada 1-0 geriye düşen mavi-siyahlılar, ikinci yarıda oyuna dahil olan Erol Tör‘ün iki harika golüyle Gaziemir Master‘i 2-1 mağlup etti. Soma Master’de Salih Marangoz penaltı atışından faydalanamadı.

Maçın Oyuncuları: Yasin Uzun ve Erol Tör

İki takım adınada büyük önem arz eden maçta 3 puana ikinci yarıda attığı gollerle giden Soma Master oldu. Soma ekibinde her oyuncu görevini layıkıyla yerine getirdi. Ancak iki oyuncu varki kazanılan üç puanda çok büyük rol oynadı. Bunlardan bir tanesi kalesinde adeta devleşen Yasin Uzun ve ikinci yarıda oyuna dahil olan ve bir birinden güzel iki gole imza atan Erol Tör.

Soma Master, Gaziemir Master galibiyeti ile puanların eşitlenmesine rağmen ikili averajla liderlik koltuğuna oturdu. İki takım arasında İzmir’de oynanan ilk maçta temsilcimiz, İlker Çakır ve İlker Karabiber‘in golleriyle 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 2-2 sona ermişti.



İlk Mağlubiyetlerini Agamemnon Masterlerden Aldılar

Gaziemir Master galibiyeti ile liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz, 17.hafta yine evinde Agamemnon Masterleri misafir edecek. Soma Masterlerimiz ilk yenilgisini İzmir deplasmanında 2-1’lik skorla Agamemnon Masterlerden almıştı. (Geniş detaylara şuradan bakabilirsiniz)

NOT: Bizi Cekobax Youtube,  Somadaspor  ve Soma Masterler Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN