Ticaret Odası Yeni Transferlerini Açıkladı

Ticaret Odası Yeni Transferlerini Açıkladı

Geçen sezon oynadığı pozitif futbol ile taraflı-tarafsız izleyenlerin beğenisini kazanan Ticaret Odası, yeni transferlerini ve hocasını kamuoyuna açıkladı

Kadrosunda atletik, koşan ve üretken oyuncu gurubu yer alan Ticaret Odası, geçen sene gerçekleşen 28.Soma Kaymakamlık Bahar Kupası ”Hasan Namlı” Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında yarı finale kalma başarısı göstermişti. Sarı-kırmızılı ekipte, başarıyı yukarıya çekmek için geçen sezon yapılan hataların bu sene tekrarı olmaması için sürdürdüğü transfer ve çalışmalarla adeta takımlara ”Bu sezon daha farklı bir Ticaret Odası seyredeceksiniz” mesajı verdi.

Ticaret Odası Yeni Transferlerini Açıkladı

Ticaret Odası takımından bu sezon 29’uncusu düzenlenecek turnuva öncesinde transferler, hoca ve hazırlık maçıyla ilgili açıklama geldi. Gelen açıklamalar şöyle:

Takımımızı büyük ölçüde koruduk.Takıma güç kazandıracak transferlerimizide bitirdik. Bu sezon bizimle beraber olacak yeni sporcular şunlar:

Furkan Arslancan
İdris Tür
Mesut Yılmaz
Rafet Kara
Hasan Gündoğan

Mehmet Güvendiren İle Devam

Takımdaki tüm arkadaşlarımızın bir antrenörden bir hocadan daha fazlası olarak gördüğü inandığı duayen futbol adamı Mehmet Güvendiren ile devam ediyoruz
Hazırlık maçları Devlet Hastanesi ile maç yaptık. Karşılıklı gollerin olduğu maçı Ticaret Odası takımımız kazandı. Turnuvaya kadar hazırlık maçlarımız devam edecek.

Tüm turnuva yazıları için şuraya tıklayınız. Ayrıca bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN