Soma Master Namağlup Ünvanını İzmir’de Bıraktı

Soma Master Namağlup Ünvanını İzmir’de Bıraktı

Ege Masterler (EMF) Ligi’ne bir haftalık aranın ardından 7.hafta maçlarına  4 grupta oynanan 20 karşılaşma ile devam edildi.

A-grubunda Gaziemir Master ile birlikte 16 puanla namağlup zirveyi paylaşan Soma Masterler, 14 puanlı en yakın takipçileri olan Agamemnon Master ile İzmir’de karşı karşıya geldi. (Maç fotolarına haberin en alt kısmından bakabilirsiniz)

Dün akşam (pazar) Saat 18:15’de Balçova Belediyesi Spor Kompleksi Tesislerinde oynanan karşılaşmada Soma Masterler, konuk olduğu Agamemnon Masterlere öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini aldı..

Soma Masterler sahaya: Kamil-Tayşi-Can-Yücel-İlker-Erol-Yusuf-Avusturya-Ertuğ-Semih ve Salih on biri ile çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Soma Masterler, 10.dakikada Ertuğ Ünlü‘nün ceza sahası yayı üzerinden attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Agamemnon Masterler, 22. dakikada Yunus Emre Çubukçu‘nun ağları havalandırmasıyla skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın 60. dakikasında Gökhan Baziyar‘ın fileleri sarsmasıyla öne geçen Agamemnon Masterler, Yücel Durali‘nin kafa şutunun direkten dönmesinin ardından kalan dakikalarda kalesini gole kapattı ve mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.



Bu sonucun ardından Soma Masterler, bu sezon sahadan ilk kez mağlubiyetle ayrılırken, 16 puanda kalarak üçüncü sıraya geriledi. Soma Masterler galibiyeti ile puanını 17’ye yükselten Agamemnon Masterler ise 19 puana sahip lider Gaziemir Masterlerin ardından 2.sıraya yerleşti.

Soma Master 8.hafta evinde Dikili Kardeş Masterleri ağırlarken, grubun iki namağlup takımı Agamemnon Master ve Gaziemir Master İzmir’de karşı karşıya gelecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN