Sedat Altay Masterler’den Gollü Prova

Sedat Altay Masterler’den Gollü Prova

Bu sezon kurulan ve henüz yapılanma aşamasında olan Sedat Altay Masterler ekibi, 13-14 Şubat tarihleri arasında ikinci yarıları başlayacak Türkiye Master ve Veteranlar Futbol Ligi için İzmir temsilcilerinden Bergama Masterler ile hazırlık maçı oynadı.

Sedat Altay Masterler, önümüzdeki hafta sonu başlayacak ikinci yarı maçları için Bergama Masterler karşısında sergilediği pozitif futboluyla güven verdi. (karşılaşmaya ait fotolara haberin en altından bakabilirsiniz)

 

Aralarında Soma Masterler’den transfer edilen Kadir Durhan, Yücel Durali, Hüseyin Turan ve Erol Tör’ünde olduğu Sedat Altay Masterler, önümüzdeki hafta başlayacak ikinci yarı karşılaşmaları öncesi oynadığı hazırlık maçında atılan bir birinden güzel gollerle Bergama Masterleri 12-3 mağlup etti

5 Şubat Cumartesi akşamı Poyracık sahasında saat 19:30’da oynanan ve bol gole sahne olan müsabakayı 12-3 kazanmasını bilen Sedat Altay Masterler, ikinci yarı karşılaşmaları öncesi yeni transferleriyle formda olduğunu göstermiş oldu.

Sedat Altay Masterler'den Gollü Prova

Sahaya: Sedat Altay, Erkan Gelir, Şentürk Karabak, Murat Büyükköse,  Bülent Sözüer ve Cesur Çayır’dan yoksun;

Kadir-Yunus-Adem-Zafer-Yücel-Ercan Soylu-Engin-Ercan Yıldız-Durmuş-Önder ve Hüseyin on biri ile çıkan Sedat Altay Masterler; baştan sona üstün oynadığı maçta farklı galibiyete Durmuş Ateş (5), Hüseyin Turan (3), Önder Arık (2), Ercan Soylu, Adem Yalçınkaya ve Yunus Çakır’ın attığı gollerle gitti.

Maç sonu Köfteci Altay'da yemek

Maç sonu Köfteci Altay’da kaynaşma yemeği

Sedat Altay Masterler, Bergama Masterler maçı sonrasında meşhur köftesiyle bilinen ”Köfteci Altay” da akşam yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Akşam yemeğini organize eden Sedat Altay Masterlerin kurucusu ve golcüsü Sedat Altay, yeni kurulmasına rağmen her geçen gün takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek şunları söyledi:

”Bu sezon kurulduk ve ligde yeniyiz. Her geçen gün takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Zaten iyi olan takımımıza Soma Masterler takımının değerli oyuncuları Yücel Durali, Kadir Durhan, Hüseyin Turan ve Erol Tör’ü katarak gücümüze güç kattık. İlerleyen haftalarda istenilen ve arzu edilen seviyeye gelip başarılı sonuçlar alacağımızdan eminim.”diye konuştu.

Kırkağaç ekibi önümüzdeki hafta sonu başlayacak ligde Manisa Masterlerin konuğu olacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN