Zaferspor’lu Kızlarımız Bursa’dan Puanla Döndü

Zaferspor’lu Kızlarımız Bursa’dan Puanla Döndü

Spor Toto Kadınlar 2.Lig C-Grubu 1.hafta karşılaşmasında grubun iddalı takımlarından Bursa Soğanlı Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşan Medigün Soma Zaferspor, üstün oynadığı maçta rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Soğanlı Gençlikspor karşısında savunmada savaşan, orta sahada pozisyon üreten takımımız, maalesef hücum hattında son vuruşlarda başarısız olup sayısız gol fırsatından yararlanamayınca bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

soğanlı spor soma zaferspor

Güzel bir havada Merinos Sahasında oynanan ligin ilk maçında kızlarımız sahaya:  Sude-Aleyna-Ezgi-Rukiye-Begüm-Şevval-Meltem-Ayşe-Sudenil ve Seda on biri ile çıktı.

Zaferspor’lu kızlarımız beklendiği gibi ofansif oyun kurgusuyla maça hızlı başladı. Ancak oyunun genelinde üstün oynadığı maçta gol bölgelerinde gençliğin ve tecrübesizliğin kurbanı olan kızlarımız önemli bir deplasman maçını da tamamlamış oldu.

Ligin ikinci maçını önümüzdeki hafta Akhisar Spor Toto stadında Pazar günü Konya İdman Yurdu ile oynayacak kızlarımız bu müsabaka öncesi güven verdiler.

Arslancan, “Bizim için önemli ve zor bir maçtı”

Takımın Teknik Sorumlusu Hakan Arslancan “Bizim için önemli ve zor bir maçtı. Takımımızın bütün sporcuları saha içerisinde ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Öncelikle yenilmememiz gereken bir maçta galibiyeti kaçırmamıza üzüldük. Boyu kısa bir lig oynayacağız ve her puan çok önemli. Bu gün kızlarımızın mücadelesi bizi çok mutlu etti ve gelecek maçlar için umudumuzu arttırdı. Bütün sporcularımızı tebrik ediyorum.” Dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN