Zaferspor Bayan Futbol Takımında Hedef 3 Puan

Zaferspor Bayan Futbol Takımında Hedef 3 Puan

2021-2022 sezonunda Kadınlar 2.Ligi C-grubunda mücadele edecek Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, ilk maçını yarın (c.tesi) Bursa temsilcisi Soğanlıspor ile deplasmanda oynayacak.

5 Şubat Cumartesi günü saat 14:30’da Bursa Merinos Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Orhan Kaya yönetecek. Kaya’nın yardımcılıklarını Enes Yılmaz ve Gürkan Doğan yapacak.

Hedef üç puan

İdman Yurdu (Afyon), Soğanlı Spor(Bursa), İdman Yurdu (Konya), Metropol Spor (Ankara), Horozkent Spor (Denizli), 7 Eylül Gençlik Spor (Aydın) ile birlikte Manisa ilimizi ve Soma ilçemizi temsil edecek tek takım olma özelliğini taşıyan Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımında tek hedef Bursa deplasmanından üç puanla dönmek..

Arslancan, İyi hazırlandık ve çok çalıştık

Arslancan, ”İyi hazırlandık ve çok çalıştık”

Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı kulüp başkanı ve aynı zamanda antrenörü Hakan Arslancan, Bursa deplasmanı öncesinde şunları söyledi: ”Büyük çoğunluğunu Soma’lı kızların oluşturduğu genç bir takıma sahibiz. İyi hazırlandık ve çok çalıştık. Birinci lige çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sağlıklı, sakatlıksız bir lig olmasını diliyorum.”dedi.

Meltem Uygeç

Kaptan’da umutlu konuştu

Zaferspor Bayan Futbol Takım kaptanı Meltem Uygeç, yarınki maçla ilgili Hakan hocanın nezaretinde çok çalıştıklarını ve bu özverili çalışmanın karşılığını sahada üç puanla almak istediklerini söyledi.

Kadınlar 2. Lig statüsü

Kadınlar 2. Ligi’nde A ve B Grupları 6’şar, C ve D Grupları 7’şer takımdan oluşur. Müsabakalar gruplarda çift devre lig usulüne göre gerçekleştirilir.

Normal sezon sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan 8 takım 2022 2023 Sezonu’nda Kadınlar 1.Lig’de yer almaya hak kazanır.
– Gruplarında 3.ve 4. sırayı alan takımlar arasında play-off müsabakalar gerçekleştirilir ve play-off müsabakaları sonunda 2 takım daha 2022-2023 Sezonu’nda Kadınlar 1. Lig’de yer alma hakkını elde eder.
Kadınlar 2. Ligi’nde geçerli bir mazeret olmaksızın ligden çekilen, musabakalara çıkmayan ve müsabakalara çıkmadığı için AFDK kararı ile bir alt lige düşme cezası alan takımlar hariç ligden düşme uygulaması yapılmaz.
Grupların eşleşmeleri kura çekimi ile belirlenir.(KAYNAK:TFF)

Bayan futbol haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN