Melih Şencan Diye Bir Futbolcu Geçti Buradan

Melih Şencan Diye Bir Futbolcu Geçti Buradan

Somaspor’un deplasmanda Ergene Velimeşespor’u 2-1 mağlup etmesi spor kamuoyunun gündemine ‘’cuk’’ diye oturdu. Oturmalı da..

Evet bu başarı gerçekten takdire şayan. Ergene Velimeşespor maçı demişken kimse penaltı dahi olsa golü atan oyuncumuzu yine konuşmadı.. Yine diyorum çünkü geçen haftada Diyarbekirspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyette, defans oyuncusu olmasına rağmen attığı iki golle çok büyük katkı sağlamıştı.

Öncelikle defansif özelliklerinin gerektirdiklerinin yanı sıra ekstra yaptıklarıyla isminin bu kadar az söylenmesi sanırım biraz haksızlık ettiğimizin göstergesi kendisine. Adı Melih Şencan!

melih şencan

Melih Şencan son haftaların kahramanı. Böyle devam ettiği sürece, tıpkı Yasin, Uğurcan ve Erkul gibi sezon sonu talipleri çıkacak olması şimdiden bizi üzebilir. Ama oynadığı futbol, gösterdiği gelişim kendisini Burhanettin hocanın golcülüğünü keşfedip başka evreye çekti..

Stoper olarak, zaten fiziği olsun, maçlarda yer tutuş, pozisyon bilgisi, pozisyon alışı, hamlelerde olsun, hava toplarındaki hakimiyeti ‘’komplo futbolcuyum’’ dedirtiyor..

Aslında Somaspor’da Melih Şencan’ın hikayesi uzun zaman oldu. Siyah-beyazlı formayı istikrarlı giyip bu kadar çok maç oynayan, takımın değişmezi olup üstüne koyarak devam eden, her takımın isteği futbolcu tipi..

Melih için yazılacak çizilecek ve söylenecek o kadar çok şey var ki; önümüzdeki sezonda ‘’Melih Şencan’’ diye bir futbolcu geçti buradan detirtebilir bize.. Bu oyunu ile, onun futbolcuların başarılı olup transferleri sağlayabiliyorsa bu Somaspor’un başarısıdır. Buda ayrı bir övünç kaynağıdır, böyle bakmak lazım. Geriden gelenleri takımımıza yetiştirip yeni transferlerin katkılarını beklemek lazım önemli olan Somaspor başarısı.. Sevgilerle Doğan Gülşen Tüm yazılarına göz at

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN