Öğretmenler ve Hastane Turladı..

Devlet Hastanesi-Manisa Belediye maçında kaptan Sait Yurduseven, Öğretmenler Birliği-Soma Belediye maçında ise Emrah Kalkan show yaptı..

MAHALLENİN DELİSİ

Geçen maçta attığı golle takımına galibiyeti getiren Sait, dünde 3 güzel golle takımını çeyrek finale taşıdı. Emrah abinin enerji dolu oyununu 2 golle süsleyince fark kaçınılmaz oldu.

Oğuz Akyüz’ün yokluğunda formasına kavuşan Sait, ceza alanında kaleye yüzünü döndürdüğü her pozisyon top filelerle buluşuyor. Maçın başında sonuna kadar üstün oynayan Hastane takımı adına en üzücü olay ise yıldız oyuncusu Birol’un son dakikalarda girdiği ikili mücadelede omzunun üstüne ters düştü ve hastaneye kaldırıldı. Talihsiz oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor en yakın zamanda takımında yer almasını bekliyoruz . Birol gibi yetenekli ve faydalı bir oyuncunun yokluğu Hastahane adına büyük kayıp olur çeyrek finalde işleri çok zorlaşır.. Tebrikler hastane takımına.




2. Maçta ise birbirine denk iki takımın mücadelesi vardı sahada.
Somaspor’umuzun antrenmanı sebebiyle maça gelemeyen antrenörlerimiz Belediyeyi eksik bırakınca maç dahada denk bir hale geldi.
Öğretmenler ayağa top oynamaya çalışan, mücadeleci ve çok koşan bir ekip.. Belediyede oyunun bazı bölümlerinde çok iyi mücadele etti. Özellikle orta sahada oynayan Mustafa Çamzeybek’in gayreti görülmeye değerdi.

İlk yarıda iki takımda yüksek mücadele örneği verdiler.. Nitekim mücadele gücü yüksek olunca ilk yarısı golsüz tamamlanan kıyasıya bir mücadele vardı .

İkinci yarıya ilk yarıda oyuna giren Mehmet hocanın forvete geçmesiyle başladı. İyi bir pivot forvet olan Mehmet, Emrah’ın getirdiği topta stoperi alıp götürünce Emrah’ın önü boş kaldı ve uzak mesafeden sert ve düzgün vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşma  bu şekilde devam ederken, Fatih’in organize geliştirdiği atakta Vehbi yine Mehmet hocanın koşusuna aldanan stoperin arkasına Emrah’a öğle bir top attı ki; ”alda at” diyen Vehbi’yi kırmayan Emrah şık vuruşuyla maçı 2 -0 yaptı . Daha sonra doldur boşalta dönen Belediye takımı uzatma gösterilmeden hemen önce golü bulsa da beraberliği getiremedi maçı 2-1 Öğretmenler Birliği kazandı.

Maçın son dakikalarında şık kurtarışlar yapan Halim Kaynak (Kaynak Temizlik) maça damgasını vurdu .. Alkışlaŕ Halim abimize .. Tebrikler Öğretmenler ve Hastane takımlarımıza.. Saygılar.. Mahallenin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN