Mehmet Dadal, Kazanan Manisa ve Türk Futbolu Olsun

Mehmet Dadal, Kazanan Manisa ve Türk Futbolu Olsun

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Manisa Şubesi Başkan Adayı Mehmet Dadal ve beraberindeki heyet Kırkaağaç’tan sonra Soma’lı Antrenörler ile Soma Linyit Masterler Lokali Derneğinde buluştu.

Dün (p.tesi) Dernek Lokalinde yapılan toplantıda TÜFAD Manisa Şubesi Başkan Adayı Mehmet Dadal ve ekibinde bulunan Ferudun Yarkın, Aydogan Tunay, Mustafa Ozovgu ve Rıdvan Türküler ile, Soma’lı Antrenörlerle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi, kısaca projelerinden söz etti.

Mehmet Dadal, Kazanan Manisa ve Türk Futbolu Olsun

“Dadal, Kazanan Manisa Tufad Ailesi Olacak”

Yaklaşık 1,5 saat süren ve soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonunda bir açıklama yapan Mehmet Dadal, toplantıya gelen Soma’lı antrenörlere teşekkür ederek, ‘’ Tufad Manisa başkan adayı olarak çıktığımız bu yolda çok değerli hocalarımla beraber sizlerle Soma’da bir araya gelmek, karşılıklı olarak sohbet edip fikir alışverişinde bulunmak bizleri son derece mutlu etmiştir. Seçimlerde kazananın Manisa Tufad ailesi olacağı güzel bir kongre sürecinde hepinize teşekkür ediyorum. Mazeret belirtip gelemeyen meslektaşlarımıza da nazik davranışları için teşekkür ediyorum”dedi.Dadal, Kazanan Manisa ve Türk Futbolu Olacak

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN