Linyit Masterler Gücüne Güç Kattı

Linyit Masterler Gücüne Güç Kattı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde ilk yarıyı Manisa Masterler önünde averajla lider tamamlayan Linyit Masterler, iki önemli oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Takımın önemli silahlarından biri olan Salih Marangoz‘un takımdan ayrılmasının ardından arayış içine giren Linyit Masterler, ilk etapta defansif özellikleri yüksek olan Fatih Demirhan‘ı bünyesine katmıştı. Bir çok yetenekli oyuncuyu bünyesinde barındıran sarı-siyahlı ekip, son olarak Soma Masterler de başarılı maçlar çıkaran, orta saha mevkiinde oynayan Mutlu Alanya ve kanat oyuncusu Yusuf İpek‘i bünyesine alarak, gücüne güç kattı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN