Soma Masterli Futbolcular Kapış Kapış

Soma Masterli Futbolcular Kapış Kapış

Ege Masterler Federasyonu (EMF) Liginin başarılı Master takımlarından biri olan Soma Masterler 40+ Futbol takımı, oynadığı ligden ihraç edilmesinin ardından takımdan ayrılan oyunculara bir çok takım talip oldu.

Ege Masterler Federasyonunun aldığı ihraç kararı ile dağılan takımda 6 futbolcu Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi takımlarına transfer oldu.

Yücel Durali, Hüseyin Turan, Kadir Durhan ve Erol Tör Sedat Altayspor Masterler, Yusuf İpek ve Mutlu Alanya ise Linyit Master forması giyecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN